LinkedIn

Gezicht achter...

De drijvende kracht achter met LEF! is Mieke Zuijderwijk.

Mieke is een bescheiden, maar bevlogen persoon. Als ze ergens voor gaat, gaat ze ergens ook echt voor, getuige het cum laude afronden van haar universitaire studie alsmede het cum laude afronden van haar HBO-opleiding tot kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica. Woorden die op Mieke van toepassing zijn: betrouwbaar, luisteraar, enthousiast, nieuwsgierig, zorgzaam, behulpzaam, warm, ijverig, sociaal, attent, gevoelig, vriendelijk, harde werker, pit, begripvol, precies, alert, eerlijk, serieus, betrokken, empathisch en echt.

Mieke is iemand die niet alleen luistert, maar ook echt hoort, die niet alleen kijkt, maar ook echt ziet en analyseert.

Wat zeggen anderen?
Diede 15 jaar
Mieke heeft me weer op weg geholpen, na afloop voelde ik me opgelucht en goed begrepen, we hadden een prettig contact en met “huiswerk” op zak ging ik opgelucht naar huis, het was fijn om handvatten te krijgen, ik heb er zeker wat aan gehad.

Sanne 6 jaar
Ik voel me soms heel verdrietig en niet fijn. Ik vond het fijn om het te kunnen vertellen. Ik weet nu beter wat me helpt en daardoor voel ik me weer blij en niet meer zo verdrietig.

Vader van Sanne
Sanne is weerbaarder geworden en heeft meer zelfvertrouwen gekregen, fijn om haar te zien groeien als mens.

Tom 17 jaar
Door de sessies ben ik meer mensen gaan benaderen. Ik heb ook geleerd me veel minder aan te trekken van wat mensen van mij vinden. Natuurlijk is niet alles helemaal opgelost door de sessies, dat kan ook niet. Maar in zulke mate, dat ik dankzij de sessies een stuk zelfverzekerder ben geworden.